Förlust igen för KFF, Filip, Rasmus och Alex, Stolleprov Kalmar kommun? Markus R och Stockenbergs Amo.

Ny förlust för Kalmar FF i dagens träningsmöte mot Mjällby på Fredriksskans. Hemmalaget var inte i närheten å störa gulingarna från Blekinge. Med lite flyt kunde bortalaget lätt haft en 4-0 ledning i halvlek. Ett par grejer känns positivt i Kalmar FF. Filip S, första 45 min är mycket bra. Tyvärr så försvinner han helt bort i andra halvlek. Men helt klart blir han en mycket viktig spelare i år. Rasmus Sjöstedt spelade "Rydströmsrollen" i 90 minuter. Det gjorde han bra. Sjöstedt spelade på denna position väldigt ofta under sina år i Israel. Hoppas han blir kvar där?. Då får vi på sikt ett kraftigt distansskott som kommer bli besvärligt för motståndarna i allsvenskan. Till sist, Alex Mortensen gjorde årerigen ett mycket bra inhopp.