Veckans tjejer: Jessica, doktor Anna och min fru.

2-2 i premiären mot ÅFF känns väl okej. Den nya anläggningen kallas tydligen GASTEN!? Ett tips till kommunen och Johan Persson är att döpa anläggningen till Ronny Nilssons ära. Hans betydelse för Arenan och indirekt GASTEN vet vi alla är stor. Hade Ronny tappat gnistan efter alla turer (överklagande och lipande politiker) hade fotbollen på sikt dött ut i regionen.

Jag har la kanske inte något klockrent namnförslag, men här ett, för att dra igång grejen: "Ronny Nilssons fält".

Kom med förslag kära läsare.

***

Jonas Löhnn var valets stora looser i länet.  Det bidde ingenting för honom. Trots att han satsade på en riksdagsplats så körde han över Anna Toré i den kommunala valdebatten. Det var ju klart att Anna skulle ersätta Jonas som kommunalråd. Anna fick minsann inte tala om vad mp och hon hade för målsättning. 
Nu ett halvår efter valet, försöker Jonas återigen köra över Anna och andra politiker i partiet. Han kör sitt egna race, han skiter i vad de andra partiet tycker. Därför känns det otroligt gött att Landstingsrådet Jessica Rydell sätter ner foten. Hon knäpper Jonas på näsan i sin blogg: http://greenjessica.wordpress.com/2011/01/29/parkerad/

Bra Jessica, BRA.

***

Många klagade på att underlaget på nya plastgräset var stenhårt. Ännu en gång, vårt företag har INTE levererat fjärrvärmecentralen till GASTEN. Vår central sitter på GFA!

***

Mitt ryggskott börjar bli bättre. Tack doktor Anna.

Herregud, du är ju bara bäst Anna!
***

Birgitta Axelsson-Edström, är precis som Jonas Löhnn helt desperat. Hon uttalar sig i frågor hon inte verkar begripa, bara för att synas. Jag fick ta fram den stora skämmeskudden när jag läste hennes synpunkter i "kaffe-frågan" :

http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/staengda_byttan_maaste_oeppna/(comment)/view#view

***

Har varit gräsänkling i helgen. I kväll kommer min fru hem. Hon är alltid med på listan "veckans tjejer"!

***

Får man lön samtidigt både från arbetsgivaren och försäkringskassan, måste väl man själv förstå att något är galet?

***

Andreas Thomsson vann tipstävlingen mot Henrik Rydström.

***

Kalmar Stadsmission söker en ny Butiksföreståndare. Vi har fått 73 ansökningar. Kul. I morgon börjar vi arbetet att hitta några kandidater som vi kan gå vidare med.

***

Malin Petersson, Moderaternas kommunalråd ska vara mammaledig. Ersättare blir den gamla räven Göran Häggfors! Inget ont om Göran, men hur står det till hos moderaterna i Kalmar?

***

Nu kvällsmat.

- Over and out -