Kalmar i chock!

Bjuder på ett inlägg från 2017-11-17.
 
 

Kalmar i chock!

fredagen den 17 november 2017 kl 10:33
Som sagt, hinner inte blogga idag. Lägger dock ut en läsarfavorit från 2014.
 
 
På Facebook igår meddelade stans största majonäsförbrukare Martin Nilsson att Kallskänken slutar tillverka sina Baguetter. Beskedet slog ner som en bomb. Kalmarborna är i chocktillstånd! Kommunalrådet Johan Persson har samlat ihop silverryggarna som är emot LNU-Bygget. - Jag hoppas att gubbgänget kan hjälpa oss med en protestlista, dom kan ju till och med få Canadagässen att skriva på, så vårt mål är att silverryggarna samlar ihop 5000 underskrifter, säger en gråblek chockad, Johan Persson.
 
 
Journalisterna på stadens tidningar jobbar för högtryck, Jesper Ericsson på Barometern har som vanligt ringt Gudrun Schyman, för att hon ska tycka till. Mats Andersson har ställt in sin Växjöresa, Baguetterna är viktigare än Öster meddelar Mats genom kompisen Ulf Carlsson på Östran.
 
På Länssjukhuset sitter chefsläkaren Johannesson rödgråten med en John Silver utan filter i mungipan. Varför Martin, varför Martin viskar han medans två vitklädda sköterskor prånglar på honom en tvångsskjorta.
 
Paret Edström-Axelsson har redan hunnit plitat ner en insändare. Rubrik: Snälla Martin, vi lovar att sluta med att medvetet ta billiga populistiska poänger på tidningarnas insändarsidor om du omprövar beslutet.
 
Moderaternas starke man P-O Jonsson meddelar genom sin pressekreterare Tamás "Ghetto" Lakatos att han lämnar ett uttalande efter midsommar.
 
Henrik Rydström är förkrossad över beslutet. - Var, var, VAR ska jag nu få gratis baguetter...?
 
På en snabbinkallad presskonferens meddelar Inger Hillmansson, Bertil Dahl och Anders Andersson att man polisanmält beslutet.
 
Christoffer Dywik är med pappa Boris på inköpsresa i Afrika, därför har vi inte nått honom för en kommentar.
 
Jonas Löhnn och Jessica Rydell meddelar att dom släpper en extrasändning pga Baguettskandalen på sin populära podcast "Tillsammans är vi starka" inom kort.
 
 
 
- Over and out -