Hjälp Martin Nilsson!

På torsdag blir det tre inspelningar. Först en dansinspelning på Kallskänken. VD:n Martin Nilsson, har tjötat i några veckor på mig. I dag gav jag klartecken för min medverkan.
 
Vi vill ha dit några statister. Jag hoppas och ber att Tobias "Bar överkropp" Davidsson, Thomas "Travolta" Davidsson, Lillviks-Ulrik, Mikael "Slang" Larsson, Kommunalrådet Johan Persson med vänner, Sponsor-Ove, Bosse Frank, Kök-Kenneth, MP-Jessica, Saxen Väderstrecks-Matte,, Pontuz Löfgren AB, Henke Rydström, Thorbjörn Markusson, Konferens-Jerker och baif-Kjelle vill komma och hjälpa Martin. Samling: torsdag 14:00 på Kallskänken.
 
Fimpen Johannesson, medelar att han brassar till en balja gips om någon mot förmodan skulle trampa snett...
 
***
 
De två andra inspelningarna handlar om ett vanligt podcastavsnitt och ett avsnitt där vi intervjuar en intressant gäst.
 
***
 
BLOGG
 
Pontuz Löfgren, mäklare och en dålig simmare.
 
 
Den stora snackisen i stan verkar annars var jämförelsen mellan Kalmar och Växjö - debatten är het just nu. Och många tunga beslut måste fattas för att Kalmar ska få en positiv utveckling. Vi måste få en bättre dynamik inom politiken, starkare (oppositions)partier och företrädare för dessa, mer näringslivsinriktade politiker och kanske framför allt nytt blod in i politiken. Blod som cirkulerat i andra miljöer, blod som berikar och ger näring. Dessutom måste vi i näringslivet våga satsa på vår stad, öppna oss mot varandra, lära av varandra och glädjas med andras framgångar.
 
***
 
 

Brorsan till

VÄRLDENS BÄSTA

BACK TILL NYBRO!!!


Pelle Karlsson 21 år, bror till världens bästa back Erik Karlsson är nära övergång till Nybro Vikings! Pelle har varit och hälsat på i Nybro och fått ett kontraktförslag.

 

***

 

Vilket tjöt det varit i media idag om parkeringsböterna ute vid Gasten. Gamla nyheter om ni frågar mig, jag skrev om det i söndags...

 

Ha de gött.

 

 

- Over and out -

 

 

Kommentarer:

1 Kalle:

Angående sviktande antal publik och sponsorer till KFF. En företagare berättade följande. Åkte ut till GFA och var där klockan 14:00. Ärende, ville köpa ett antal stolar på årsbasis till sitt företags anställda. Efter en lång väntan vid disken kom en av några FF anställda som suttit och pratat vid sidan om, utan reaktion på kundbesöket. Nä, du kan inte få köpa någon årsplatser här mot faktura, du kan du göra själv på internet !!! Hela KFF med Nanne, Rydström och Svante borde gå i spetsen för personalen och söka på första bästa charmkurs, så kanske publiken kommer tillbaka till matcherna och
få det bemötande publiken förtjänar både på matcherna och vid kontakter med kansliet.

2 bernlind:

Det som postats av KALLE är ju mkt oroväckande. Ngt för styrelsen att ta tag i. SKÄRPNING!!!

3 Lage:

Inte speciellt svårt att räkna ut vem som jobbade på kansliet vid det tillfället..

Kommentera här: