Härligt KFF, premiärvinst för IFK Kalmar och Mattias Johansson.

Härlig seger mot ÖSK. Årets KFF ser intressant ut. Okej, förra året hade vi sex poäng och sju gjorda mål efter tre omgångar. Tycker ändå att det ser stabilare ut i år. #8 har infört en spelide`som är hållbar många år framåt. Vilket mål! "Ole" Bergs magiska passing till Isak Janssons kliniska avslut. Fotboll när den är som bäst.

***

IFK Kalmar vann sin premiärmatch hemma mot Morön med 1-0. Såg inte matchen, men tränaren Frankie Boy verkar vara nöjd med första halvlek och lite missnöjd med sista 45 minuterna. Hur som helst, det är viktigt att börja säsongen med en trepoängare.